4.7 Sterren uit 88 Google reviews!

Liefdevolle Rouwharten

Een bloemenhart online bestellen voor een begrafenis, crematie of herdenking.
Een rouwhart is een bloemrijk teken van liefde.
Van alle rouwstukken beschikt een rouwhart over de meest liefdevolle symboliek.

Rouwharten

Een bloemenhart, vaak gebruikt voor uitvaarten, is een prachtige manier om de speciale band tussen de gever en de overledene te uitdrukken. Bij ons kunt u kiezen uit twee hoofdtypen rouwharten: gesloten harten en open harten, die met bloemen worden opgemaakt om uw persoonlijke boodschap te verwoorden.

Onze standaard rouwharten bestaan uit een selectie van prachtige bloemen, waarbij rozen vaak een belangrijke rol spelen vanwege hun symboliek en populariteit onder onze klanten. Echter, we bieden ook de mogelijkheid om een rouwhart helemaal op maat te laten maken. Neem hiervoor gerust contact met ons op zodat we samen de wensen en mogelijkheden kunnen bespreken en het hart kunnen samenstellen dat het beste bij uw wensen past.

 

Op onze website vindt u een overzicht van de rouwharten die we vrijwel altijd voor u kunnen maken. Dit geeft u een goed idee van de verschillende opties en formaten die beschikbaar zijn. Van kleine, delicate hartjes tot grote, majestueuze harten vol bloemen, wij hebben een scala aan maten en stijlen in voorraad die we snel voor u kunnen verzorgen. U kunt eenvoudig online bestellen of langskomen in onze winkel om uw bestelling te plaatsen.

Wij zorgen ervoor dat elk bloemenhart een prachtige en eerbiedige creatie wordt. We gebruiken uitsluitend oasis als basis voor de ondergrond van het hart, zodat uw bloemenhart langer mooi blijft zonder extra onderhoud.

Voor het bestellen van een rouwhart of voor vragen over de mogelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan klaar om u te helpen bij het creëren van een eerbetoon dat past bij uw persoonlijke herinneringen en gevoelens.

 

Rouwharten bezorgen 

Wij bieden de mogelijkheid om uw rouwbloemen te laten bezorgen in Den Haag en verschillende omliggende gemeenten, zoals Rijswijk, Wassenaar, Leidschendam, Voorburg, Delft, Wateringen, Westland en meer.

Wilt u het laten bezorgen buiten deze regio's? Geen probleem! Dan besteden wij dit uit aan een collega bloemist. Hierdoor kunnen de rouwbloemen iets afwijken. 

U bepaalt zelf waar u de rouwbloemen afgeleverd wilt hebben. Dat kan bij het adres waar de overledene ligt opgebaard, maar ook bij het uitvaartcentrum. Let wel op dat u een rouwboeket altijd adresseert naar de overledene, ondanks dat dit in eerste instantie een beetje gek lijkt. Wilt u meer weten over het versturen van rouwbloemen? Lees dan onze blog over rouwbloemen versturen.

 

G-RRSJZ3BG44