4.7 Sterren uit 88 Google reviews!

Rode rozen hart

Personaliseer je bestelling!

Rozenhart van rode Rozen

Dit elegante rozenhart is gevuld met prachtige, grootbloemige rode rozen van het premium Red Naomi-ras. De rijke, dieprode kleur van de rozen creëert een indrukwekkend en verfijnd bloemstuk dat elke gelegenheid speciaal maakt. Het hart kan op kleine pootjes worden geplaatst, zodat het mooi schuin omhoog ligt en de rozen op een charmante manier gepresenteerd worden.

Het rozenhart is opgestoken op kwaliteitssteekschuim, wat ervoor zorgt dat de bloemen langer vers en mooi blijven. Dit zorgt ervoor dat het bloemstuk tot wel een week zijn prachtige uitstraling behoudt. Indien je een andere kleur rozen of een specifieke roossoort in gedachten hebt, kun je altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken en een op maat gemaakt bloemstuk te creëren.

De afbeelding op deze pagina toont het grootste formaat van het rozenhart, dat maar liefst 200 rode rozen bevat en wordt geleverd met een stevige standaard voor een elegante presentatie.

Let op: om ervoor te zorgen dat de rozen perfect rijpen voor het bloemstuk, ontvangen wij graag je bestelling ten minste drie dagen van tevoren. Dit geeft ons de tijd om de rozen op hun mooist te maken voordat we ze verwerken.

 

Rozenhart van rode rozen laten bezorgen 

Wilt u rouwbloemen bestellen en laten afleveren in de omgeving van Den Haag? Voor 12.00 besteld dan kunnen wij vaak dezelfde dag nog bezorgen, mits de bloemen op voorraad zijn. U bepaalt zelf waar u de rouwbloemen afgeleverd wilt hebben.

Dat kan bij het adres waar de overledene ligt opgebaard, maar ook bij het uitvaartcentrum. Let wel op dat u rouwbloemen altijd adresseert naar de overledene, ondanks dat dit in eerste instantie een beetje gek lijkt. Wilt u meer weten over het versturen van rouwbloemen? Lees dan onze blog over rouwbloemen versturen.

Wij bezorgen in Regio Den Haag en omstreken. Wilt u het bloemenhart in een andere plaats laten bezorgen, dan besteden wij dit uit aan een collega bloemist. Hierdoor kan het rouwhart iets afwijken.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
G-RRSJZ3BG44