Bloemenabonnement voor thuis of kantoor. Een bloemenabonnement proberen?

 

 Bloemenabonnement.

Wekelijks een vers boeket of bloemstuk bij de receptie, op de vergadertafel, aan de balie of bij de lobby van het hotel? Het kan met de zakelijke abonnementen van Blossom. 

Onze creatie's zijn opvallend, kleurrijk en bijzonder. En natuurlijk passend bij uw huisstijl. We leveren onze bloemencreatie,s in een vaas die u van ons in bruikleen krijgt. Zo kunnen we onze bloemen met de juiste verzorging bij u afleveren.

Iedere Maandagochtend bezorgen wij de bloemenabonnementen door Den Haag en omstreken. Wilt u liever op een andere dag de bloemen ontvangen, bijvoorbeeld thuis net voor het weekend ? Daar kunnen wij ook voor zorgen. 

 

Een abonnement op bloemen kunt u ook kado geven. U kunt bijvoorbeeld een bloemenabonnement 4x laten bezorgen. U levert de datum en de tekst aan, wij zorgen voor de rest.

Op ons bloemenabonnement geven wij een vaasgarantie van één week. Mocht uw boeket om wat voor reden daar niet aan voldoen, dan ruilen we uw boeket direct om.

 

Bent u benieuwd hoe een vers bloemenabonnement van Blossom bij u zou staan? Neem dan contact met ons op. We komen u vrijblijvend en kosteloos voorzien van een proefabonnement en een offerte.

 

Wij verzorgen de bloemenabonnementen van ministerie,s hotels, diverse kantoren en op huisadressen.

 

Bloemenabonnement.