4.7 Sterren uit 88 Google reviews!

Bruidsboeketten

Laat uw bruidsboeket door Blossom bloemisterij verzorgen. De specialisten van Den Haag en omstreken.

Verschillende bruiloft decoratie

Bloemen geven een vrolijk gevoel en worden vaak weggegeven bij feestelijke gelegenheden. Niet zo gek dus dat je op een bruiloft vaak verschillende bruiloft decoratie tegenkomt in de vorm van bloemen. Vaak zie je in deze trouwdecoratie vrolijke kleuren terugkomen, maar ook zeker de kleur roze en blauw. Deze kleuren staan uiteraard symbool voor het vrouwelijke en mannelijke geslacht.  Bij een bruiloft mag er natuurlijk geen bruidsboeket ontbreken. Dit klassieke trouwboeket heeft de bruid vast als ze richting het altaar loopt, maar veel mensen kennen het bruidsboeket natuurlijk ook van het gooien na afloop van de bruiloft. Men gelooft niet alleen dat dit geluk brengt, maar ook dat de vrouw die het bruidsboeket vangt als volgende in het huwelijksbootje treedt.

Bestellen van een bruidsboeket in Den Haag

Staat binnenkort jouw huwelijk op het programma? Dan is het hoog tijd om op zoek te gaan naar bruiloft decoratie. Bij Blossom Bloemisterij hebben we verschillende decoratie voor jouw bruiloft. Of je nu op zoek bent naar een bruidsboeket, trouwprieel, haarbloemen, corsages of bloemen voor bruidsmeisjes. Bij Blossom kunnen we altijd een bruidsboeket op maat laten maken, zodat het precies aansluit op jouw wensen. Een bruidsboeket bij Blossom is namelijk handwerk en is daarom altijd uniek.

Wanneer bruidsboeket bestellen?

Omdat ieder bruidsboeket uniek samengesteld wordt, raden wij aan om ongeveer twee weken van tevoren bij ons in de winkel langs te komen met een foto van uw ideale bruidsboeket. Zo weten wij zeker dat er genoeg tijd is om de juiste bloemen te bestellen en deze optimaal te laten rijpen. Ben jij te laat met het bestellen van een bruidsboeket? Geen paniek. Bij Blossom Bloemisterij is het ook mogelijk om last minute een bruidsboeket samen te stellen. Echter moet u er dan wel rekening mee houden dat de keuze in bloemen beperkt is. Indien u bruiloft decoratie besteld bij Blossom, weet u zeker dat de bloemen netjes worden afgeleverd. Wij weten namelijk hoe belangrijk het is dat de bloemen netjes op locatie worden afgeleverd. Voor vragen kunt u natuurlijk altijd langskomen in onze bloemisterij in Den Haag of even bellen met een van onze medewerkers op 070 - 3454704.

G-RRSJZ3BG44