4.7 Sterren uit 88 Google reviews!

Rouwboeket bezorgen Den Haag

Rouwstuk bezorgen in Den Haag.

Rouwbloemen bezorgen in Den Haag en omstreken

Bloemen zijn er voor alle gelegenheden. Of u nu op zoek bent naar een feestelijk bruidsboeket of een rouwboeket om een overledene te eren, bloemen zijn altijd fijn om te krijgen om iets te vieren, herdenken of eren. Bij Blossom Bloemisterij hebben wij verschillende rouwboeketten in ons assortiment. Zo bieden wij de keuze uit rouwharten of rouwkransen welke zijn te personaliseren met een persoonlijke boodschap, kaartje en/of rouwlint.

Een rouwstuk is er in vele soorten en maten. Bij Blossom Bloemisterij maken we onderscheid in rouwkransen, rouwboeketten en rouwharten. Een krans wordt met name veel gebruikt bij herdenkingen en kransleggingen, maar ook voor een uitvaart. Dit type rouwstuk is erg traditioneel. Als u graag uw liefde voor de overledene wilt tonen is een rouwhart een geschikt rouwstuk. Een rouwhart heeft een basis van oase en wordt gestoken met mooie rode of roze rozen.

Ook wordt rekening gehouden met de presentatie van het rozenhart, zodat u deze schuin omhoog kunt presenteren. Wilt u liever een kleiner rouwstuk? Dan is een rouwboeket wat u zoekt. Hierin heeft u de keuze uit kleine boeket met rouwbloemen in verschillende kleuren. Of u nu op zoek bent naar een wit rouwboeket of een gekleurd rouwboeket met veldbloemen. Ieder rouwstuk is naar wens aan te passen door onze bloemisten.

Rouwboeket Den Haag bezorgen

Wilt u een Rouwbloemen bestellen en laten afleveren in de omgeving van Den Haag? Wij kunnen een rouwboeket bezorgen binnen 1 dag in Den Haag en omstreken bezorgen. U bepaalt zelf waar het rouwstuk wordt afgeleverd. Dat kan bij het adres waar de overledene ligt opgebaard, maar ook bij het uitvaartcentrum. Let wel op dat u een rouwboeket altijd adresseert naar de overledene, ondanks dat dit in eerste instantie een beetje gek lijkt. Wilt u meer weten over het versturen van rouwbloemen? Lees dan onze blog over rouwbloemen versturen.

G-RRSJZ3BG44