4.7 Sterren uit 88 Google reviews!

Bezorgen en retouren

In Den Haag en omstreken bezorgen we meerdere malen per dag bloemen en boeketten. Uw bestelling kunt u tot 14 uur aan ons doorgeven. Een boeket bloemen bezorgen in Den Haag kan tot 14 uur Wilt u na deze tijd nog een boeket bestellen en bezorgen,  dan kunt u even telefonisch contact met ons opnemen om te bespreken of er nog mogelijkheden zijn.

 

Buiten de Regio Den Haag kan uw bestelling die voor 9 uur in de ochtend bij ons binnen is bezorgd worden op dezelfde dag.

 

Het bezorgen van planten ver buiten Den Haag, doen we met een koeriersdienst 2x per week. 

Bij niet thuis proberen we het boeket bij buren af te geven. U krijgt daarvan een berichtje van in de brievenbus. Mocht de bezorgen het boeket nergens kwijd kunnen,dan kunnen we uw boeket bezorgen op een ander tijdstip.

U heeft de garantie dat uw artikelen onbeschadigd bij u afgeleverd worden. mocht dat niet het geval zijn, dan zorgen we dat het artikel bij u omgeruild wordt.

 Bloemen en planten zijn versproducten en worden niet geruild. Tenzij het niet aan de kwaliteitsnorm voldoet. Mocht dat het geval zijn neemt u dan binnen 7 dagen contact met ons op.

Een boeket bezorgen doen we in Den Haag, Scheveningen, Voorburg, Rijswijk, Zoetermeer, Leidschendam, het Westland, Wateringse Veld.

Orders buiten onze regio besteden wij uit aan een collega bloemist. We zijn dan afhankelijk van het assortiment van de collega bloemist.