4.7 Sterren uit 88 Google reviews!

Bezorgen en retouren

In Den Haag en omstreken en in Amsterdam bezorgen we meerdere malen per dag bloemen en boeketten. Uw bestelling kunt u tot 13 uur aan ons doorgeven. Wilt u na deze tijd nog een boeket bestellen en bezorgen,  dan kunt u even telefonisch contact met ons opnemen om te bespreken of er nog mogelijkheden zijn.

Buiten de Regio Den Haag kan uw bestelling die voor 12 uur in de ochtend bij ons binnen is bezorgd worden op dezelfde dag. Deze order sturen wij door met onze verzendorganisatie. 

Bij niet thuis proberen we het boeket bij buren af te geven. De ontvanger krijgt daarvan een berichtje van in de brievenbus. Mocht de bezorgen het boeket nergens kwijt kunnen, dan komt het boeket retour en nemen we contact met u op.

U heeft de garantie dat uw artikelen onbeschadigd bij u afgeleverd worden. mocht dat niet het geval zijn, dan zorgen we dat het artikel bij u omgeruild wordt.

 Bloemen en planten zijn versproducten en worden niet geruild. Tenzij het niet aan de kwaliteitsnorm voldoet. Mocht dat het geval zijn neemt u dan binnen 7 dagen contact met ons op.

Een boeket bezorgen doen we in Den Haag, Scheveningen, Voorburg, Rijswijk, Delft, Leidschendam, het Westland, Wateringse Veld.

Bloemen bezorgen in Amsterdam doen we ook twee keer per dag.

Helaas is het verzenden van bloemen niet zo gemakkelijk als het verzenden van een pakketje. Logischerwijs kan er niet gestapeld worden, en kan ook niet te lang in de auto blijven liggen.

We hebben een aantal richtlijnen voor specifiek bloemwerk.

Rouwbloemen bezorgen buiten de regio Den Haag besteden we uit aan een collega bloemist. We proberen in de stijl te blijven van wat wij u aanbieden. Maar het wijkt af van de foto. Denk hierbij aan een rouwstuk of rouwboeket.

 

Specifiek bloemwerk waaronder bijvoorbeeld bruidsboeketten rouwkransen en rouwharten kunnen wij niet met een verzendorganisatie voor u verzorgen. Wij zijn zeer ervaren en gespecialiseerd in dit bloemwerk. Dit willen we niet aan een andere collega bloemist overlaten. Daarnaast is prijs van ons bloemwerk, wat wij aanbieden op onze site, gebaseerd op bloemwerk wat door ons team in onze winkel wordt gemaakt. De prijs ligt vele malen hoger bij een verzendorganisatie. 

Dit bloemwerk bezorgen wij enkel in de regio Den Haag. Buiten deze regio kunnen we misschien tegen een aangepast bezorgtarief bezorgen. We nemen contact met u op om dit met u te overleggen.

 

 

 

 

 

G-RRSJZ3BG44