4.7 Sterren uit 88 Google reviews!

Gemengd bloemenhart in landelijke/ natuurlijke stijl

Personaliseer je bestelling!

Gemengd Bloemenhart in landelijk en natuurlijke stijl

Dit prachtige bloemenhart straalt een landelijke en natuurlijke charme uit door de losse, speelse opmaak en het gebruik van seizoensgebonden veldbloemen. Het hart is samengesteld uit een elegante mix van lichtroze en donkerroze rozen, chrysanten, klimop en hortensia’s, die samen een verfijnde en harmonieuze uitstraling creëren.

De rozen, in zowel lichte als donkere roze tinten, brengen een subtiele romantiek, terwijl de chrysanten en hortensia’s extra textuur en kleur toevoegen aan het geheel. Klimopblad accentueert het bloemstuk met een vleugje groene frisheid. Het bloemenhart is vakkundig op pootjes geplaatst, waardoor het in een mooie, schuin omhoog gerichte positie gepresenteerd kan worden. Deze zorgvuldige opstelling zorgt ervoor dat de bloemen optimaal zichtbaar zijn en de natuurlijke charme van het hart volledig tot zijn recht komt.

Dit landelijke bloemenhart is ideaal voor elke gelegenheid waarbij je een warme, natuurlijke uitstraling wilt bieden. Het is een prachtig bloemstuk voor het verwelkomen van gasten, het vieren van een speciale gebeurtenis of als een elegant gebaar van waardering en liefde.

 

Bloemenhart laten bezorgen

Wilt u rouwbloemen bestellen en laten afleveren in de omgeving van Den Haag? Voor 12.00 besteld dan kunnen wij vaak dezelfde dag nog bezorgen, mits de bloemen op voorraad zijn. U bepaalt zelf waar u de rouwbloemen afgeleverd wilt hebben.

Dat kan bij het adres waar de overledene ligt opgebaard, maar ook bij het uitvaartcentrum. Let wel op dat u rouwbloemen altijd adresseert naar de overledene, ondanks dat dit in eerste instantie een beetje gek lijkt. Wilt u meer weten over het versturen van rouwbloemen? Lees dan onze blog over rouwbloemen versturen.

Wij bezorgen in Regio Den Haag en omstreken. Wilt u het bloemenhart in een andere plaats laten bezorgen, dan besteden wij dit uit aan een collega bloemist. Hierdoor kan het rouwhart iets afwijken.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
G-RRSJZ3BG44