4.7 Sterren uit 88 Google reviews!

Rode rozen bestellen Den Haag

Rode rozen bestellen den Haag, 100 rode rozen of 1 rode roos, kies zelf u aantal.

Rozen bestellen

Rozen zijn bij uitstek dé bloem van de liefde. Niet gek dat je op valentijnsdag overal rozen ziet terugkomen. Toch is het ook leuk om je geliefde op een andere dag te verrassen met een mooie bos rozen.

Welke kleur rozen bestellen?

Rozen zijn er in allerlei soorten en maten. Met name in de kleur zien we veel verschillen. Zo zijn er naast de traditionele rode rozen ook roze rozen, blauwe rozen, witte rozen, gele rozen en vele andere variaties. Als jij rozen laat bezorgen bij een geliefde, wil je natuurlijk wel weten welke kleur rozen je moet bestellen. Uiteraard zijn hier geen regels voor en is de perfecte kleur rozen voor iedereen anders. Echter zit je met rode rozen en roze rozen voor een geliefde altijd goed. Rood is immers de kleur van de liefde.

Hoe verzorg je rozen?

Als je de juiste kleur hebt gekozen kun je de rozen bestellen. Je bepaalt zelf of je deze laat bezorgen door onze verzendservice of dat je ze zelf gaat brengen. Dan wil je natuurlijk wel dat de ontvanger zo lang mogelijk van de rozen kan genieten. Het is daarom belangrijk dat je weet hoe je een bos rozen zo lang mogelijk goed kunt houden. Als je je houdt aan deze tips haal je het maximale uit je bos rozen:

  • Knip de rozen altijd schuin af. Hiermee voorkom je dat de rozen gaan hangen.
  • Zet rozen altijd in een glazen vaas. Zo krijgen de stengels genoeg licht en verklein je de kans op bacteriën.
  • Zet de vaas op een plek waar de rozen geen direct zonlicht krijgen.
  • Plaats de rozen niet naast een fruitschaal, hierdoor verwelken rozen sneller.
  • Ververs het water uit de vaas regelmatig. Knip ook gelijk de stengels nogmaals schuin af.

Rozen laten bezorgen

Wil jij graag rozen bestellen voor iemand die je dierbaar is, maar ben je niet in de gelegenheid om de rozen zelf af te leveren? Bij Blossom Bloemisterij is dat geen enkel probleem. Wij kunnen rozen bezorgen in Den Haag en omstreken. Wil jij rozen bezorgen buiten Den Haag? Ook dat is mogelijk. In dat geval geven we jouw bestelling mee met een koeriersdienst.

G-RRSJZ3BG44