4.7 Sterren uit 88 Google reviews!

Rouwstuk Wit

Personaliseer je bestelling!

Rouwstuk Wit 

Rouwstuk Wit is een klassiek wit rouwarrangement met witte rozen aangevuld met diverse witte bloemen en groen blad materiaal. Witte bloemen staan symbool voor puurheid, oprechtheid en perfectie. De klassieke en tijdloze uitstraling maakt dit witte rouwstuk passend bij elk afscheid. Het rouwstuk is verkrijgbaar in drie maten. Het medium bloemstuk heeft een lengte van 60 cm. Het Large bloemstuk heeft een lengte van 100 cm. Het XLarge bloemstuk heeft een lengte van 125 cm. 

 

Rouwstuk Wit laten bezorgen

Wilt u rouwbloemen bestellen en laten afleveren in de omgeving van Den Haag? Voor 12.00 besteld dan kunnen wij vaak dezelfde dag nog bezorgen, mits de bloemen op voorraad zijn. U bepaalt zelf waar u de rouwbloemen afgeleverd wilt hebben.

Dat kan bij het adres waar de overledene ligt opgebaard, maar ook bij het uitvaartcentrum. Let wel op dat u rouwbloemen altijd adresseert naar de overledene, ondanks dat dit in eerste instantie een beetje gek lijkt. Wilt u meer weten over het versturen van rouwbloemen? Lees dan onze blog over rouwbloemen versturen.

Wij bezorgen in Regio Den Haag en omstreken. Wilt u het rouwstuk Wit in een andere plaats laten bezorgen, dan besteden wij dit uit aan een collega bloemist. Hierdoor kan het rouwstuk iets afwijken.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
G-RRSJZ3BG44