4.7 Sterren uit 88 Google reviews!

Rouwstuk voor op de kist. Wilde tuin

Personaliseer je bestelling!

Beschikbaarheid: Op voorraad

Rouwstuk Wilde Tuin

Voor deze prachtige kistbedekking is gekozen voor kleurrijke veldbloemen. Een andere naam voor een groot rouwstuk voor op de kist is een kistbedekking. Wij maken een kistbedekking uit vier delen zodat de delen makkelijk te vervoeren zijn en later tegen elkaar kunnen worden geschoven. Een rouwstuk voor op de kist is erg persoonlijk en samen met u kiezen we hiervoor de bloemen die u graag terug wilt zien in het rouwstuk voor op de kist. Verkrijgbaar in twee maten. Op de foto staat de volledige kistbedekking. Een maat kleiner bedekt het grootse gedeelte van de kist en is zeker 170 lang.

 

Rouwstuk Wilde Tuin laten bezorgen

Het versturen van een rouwstuk is niet iets wat u vaak doet. Het is dan ook niet gek dat er vragen zijn over de normale gang van zaken met het bestellen en bezorgen van een rouwstuk. Het meest gebruikelijk is het om uw rouwstuk of rouwboeket te laten bezorgen op het adres waar de overledene is opgebaard. 

Wij begrijpen dat het versturen van rouwbloemen emotioneel kan zijn en dat u hierbij hulp nodig heeft. Wij hebben jarenlang ervaring met het schikken en bezorgen van rouwbloemen. Heeft u vragen? Neem gerust even contact met ons op. Wij helpen u graag!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
G-RRSJZ3BG44