4.7 Sterren uit 88 Google reviews!

Boeket Sugar

Personaliseer je bestelling!

Beschikbaarheid: Op voorraad

Boeket Sugar 

Breng een glimlach op het gezicht van je geliefde met dit prachtige boeket van 20 lichtroze roosjes. Deze delicate rozen stralen een subtiele en verfijnde charme uit, perfect voor elke gelegenheid waarbij je je gevoelens op een elegante manier wilt uiten. De zachte pastelroze tint van de rozen heeft een kalmerende uitstraling die zowel romantisch als veelzijdig is.

Met de focus volledig op de schoonheid van de rozen zelf, biedt dit boeket een pure en oprechte manier om je waardering of liefde te tonen. Of je nu een verjaardag viert, een jubileum markeert, of gewoon een spontaan gebaar wilt maken, deze 20 lichtroze roosjes zijn een prachtige keuze.\

 

Boeket Sugar laten bezorgen

Het is bij Blossom Bloemisterij mogelijk om een boeket te laten bezorgen in Den Haag en verschillende omliggende gemeenten zoals Rijswijk, Leidschendam, Voorburg, Delft, Wateringen, Monster etc. Wilt u het boeket in een andere plaats laten bezorgen, dan besteden wij dit uit aan een collega bloemist. Hierdoor kan het boeket iets afwijken.

Bang dat jouw boeket niet mooi aankomt bij de ontvanger? Geen zorgen, want Blossom biedt 7 dagen houdbaarheidsgarantie op alle boeketten. Dit kunnen wij doen omdat alle boeketten zijn gebonden door gespecialiseerde bloembinders.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
G-RRSJZ3BG44