4.7 Sterren uit 88 Google reviews!

Rouwboeket Wit

Personaliseer je bestelling!

Rouwboeket Wit

Rouwboeket wit is een elegant luchtig en klassiek boeket. Het boeket bestaat uit verschillende witte bloemen en groen blad materiaal. Door de tijdloze uitstraling is het rouwboeket geschikt voor elk afscheid. Een rouwboeket wordt eenzijdig gebonden zodat de bloemen liggend mooi tot zijn recht komen. Het bindpunt waar de stelen bij elkaar komen wordt afgewerkt met bijpassend lint.

Rouwboeket Wit laten bezorgen

Wilt u rouwbloemen bestellen en laten afleveren in de omgeving van Den Haag? Voor 12.00 besteld dan kunnen wij vaak dezelfde dag nog bezorgen, mits de bloemen op voorraad zijn. U bepaalt zelf waar u de rouwbloemen afgeleverd wilt hebben.

Dat kan bij het adres waar de overledene ligt opgebaard, maar ook bij het uitvaartcentrum. Let wel op dat u een rouwboeket altijd adresseert naar de overledene, ondanks dat dit in eerste instantie een beetje gek lijkt. Wilt u meer weten over het versturen van rouwbloemen? Lees dan onze blog over rouwbloemen versturen.

Wij bezorgen in Regio Den Haag en omstreken. Wilt u het rouwboeket Wit in een andere plaats laten bezorgen, dan besteden wij dit uit aan een collega bloemist. Hierdoor kan het boeket iets afwijken.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
G-RRSJZ3BG44