4.7 Sterren uit 88 Google reviews!

Rode rozen 60 cm lang

Personaliseer je bestelling!

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1

Boeket rode rozen 60 cm lang

Rode Red Naomi rozen van 60cm lang. Ben je op zoek naar de mooiste rozen om iemand speciaal te verrassen? De Red Naomi rode rozen zijn de ideale keuze voor elke gelegenheid die om liefde en waardering draait. Met hun diep robijnrode kleur en luxe uitstraling brengen deze rozen je gevoelens op een indrukwekkende manier over.

De Red Naomi rozen staan bekend om hun rijke, robijnrode tint die een krachtige boodschap van liefde en passie uitstraalt. Hun elegante, ronde bloemen maken elke gelegenheid extra bijzonder. Bovendien zijn deze rozen bekend om hun lange houdbaarheid, zodat de ontvanger nog lang van hun schoonheid kan genieten. Of je nu een romantische date, een verjaardag of een jubileum viert, Red Naomi rozen zijn perfect voor elke speciale gelegenheid.

 

Boeket Rode rozen laten bezorgen 

Het is bij Blossom Bloemisterij mogelijk om een boeket te laten bezorgen in Den Haag en verschillende omliggende gemeenten zoals Rijswijk, Leidschendam, Voorburg, Delft, Wateringen, Monster etc. Wilt u het boeket in een andere plaats laten bezorgen, dan besteden wij dit uit aan een collega bloemist.

Bang dat jouw boeket niet mooi aankomt bij de ontvanger? Geen zorgen, want Blossom biedt 7 dagen houdbaarheidsgarantie op alle boeketten. Dit kunnen wij doen omdat alle boeketten zijn gebonden door gespecialiseerde bloembinders.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
G-RRSJZ3BG44