4.7 Sterren uit 88 Google reviews!

Rouwboeket in aardewerk pot

Personaliseer je bestelling!

Rouwboeket in stenen pot 

Een rond gebonden boeket in een aardewerk pot in een neutrale kleur. Het boeket wordt geleverd met water met bloemen voeding zodat het zonder moeite en extra handelingen neergezet kan worden.
Deze combinatie is geschikt voor een uitvaart, om op een graf neer te zetten, maar kan ook gestuurd worden als condoleance boeket naar de nabestaande. Het boeket is gebonden in de kleurencombinatie roze, blauw, paars. Bloemen zijn seizoens gebonden de samenstelling is daardoor vaak wisselend. Vaak gebruiken we delphiniums, leeuwenbekken, trosrozen en violieren, afgewerkt met verschillende soorten groen blad materiaal. 


Rouwboeket in stenen pot laten bezorgen

Wilt u rouwbloemen bestellen en laten afleveren in de omgeving van Den Haag? Voor 12.00 besteld dan kunnen wij vaak dezelfde dag nog bezorgen, mits de bloemen op voorraad zijn. U bepaalt zelf waar u de rouwbloemen afgeleverd wilt hebben.

Dat kan bij het adres waar de overledene ligt opgebaard, maar ook bij het uitvaartcentrum. Let wel op dat u een rouwboeket altijd adresseert naar de overledene, ondanks dat dit in eerste instantie een beetje gek lijkt. Wilt u meer weten over het versturen van rouwbloemen? Lees dan onze blog over rouwbloemen versturen.

Wij bezorgen in Regio Den Haag en omstreken. Wilt u het rouwboeket in stenen pot in een andere plaats laten bezorgen, dan besteden wij dit uit aan een collega bloemist. Hierdoor kan het boeket iets afwijken.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
G-RRSJZ3BG44