4.7 Sterren uit 88 Google reviews!

Boeket Happy in zinke vaas

Personaliseer je bestelling!

Boeket Happy

Boeket Happy brengt direct een glimlach op je gezicht. Boeket Happy is een vrolijk en levendig arrangement dat direct vreugde uitstraalt. Dit speelse boeket wordt gepresenteerd in een charmante zinken emmer, wat een rustieke en gezellige uitstraling geeft. Het boeket is samengesteld uit een kleurrijke mix van seizoensbloemen, waaronder zonnige gerbera's, stralende zonnebloemen, vrolijke madeliefjes en frisse groen accenten.

Boeket Happy is ideaal om cadeau te geven voor verjaardagen, jubilea, of als een spontane verrassing. Het is kant-en-klaar om een mooi plekje in huis te krijgen, zonder gedoe met vazen of bloemschikken. 

Verkrijgbaar in 1 maat. Boeketten maken en samenstellen is ambacht en handwerk. Ieder boeket is uniek en daarom kan het zijn dat het boeket enigszins afwijkt van de afbeelding.

Boeket Happy bezorgen

Het is bij Blossom Bloemisterij mogelijk om een boeket te laten bezorgen in Den Haag en verschillende omliggende gemeenten zoals Rijswijk, Leidschendam, Voorburg, Delft, Wateringen, Monster etc. Wilt u het boeket in een andere plaats laten bezorgen, dan besteden wij dit uit aan een collega bloemist. Hierdoor kan het boeket iets afwijken.

Bang dat jouw boeket niet mooi aankomt bij de ontvanger? Geen zorgen, want Blossom biedt 7 dagen houdbaarheidsgarantie op alle boeketten. Dit kunnen wij doen omdat alle boeketten zijn gebonden door gespecialiseerde bloembinders.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
G-RRSJZ3BG44