4.7 Sterren uit 88 Google reviews!

Herdenkingskrans groot

Personaliseer je bestelling!

Herdenkingskrans

Deze elegante krans straalt stijl en verfijning uit met een prachtig zwaartepunt aan de bovenkant, versierd met een delicate bloementoef. Rondom is de krans zorgvuldig opgestoken met een fraaie combinatie van bloemen en bladmateriaal, waarbij de onderkant subtiel minder gevuld is om een lichte en luchtige uitstraling te creëren. Het voorbeeld op de foto heeft een diameter van 85 cm.

We kunnen deze krans volledig in de door u gewenste kleur verzorgen, zodat hij perfect aansluit bij uw persoonlijke voorkeuren of de specifieke gelegenheid. Heeft u vragen over kleuren of andere wensen? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag bij het samenstellen van de ideale krans voor uw behoeften.

 

Herdenkingskrans laten bezorgen 

Wij bezorgen rouwbloemen met de grootste zorg en aandacht in de regio Den Haag en de directe omgeving. Mocht je de rouwbloemen liever op een andere locatie laten bezorgen, laat het ons weten. Als we in de buurt zijn, kunnen we samen bekijken wat we voor je kunnen betekenen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en te zien hoe wij aan je wensen kunnen voldoen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
G-RRSJZ3BG44