4.7 Sterren uit 88 Google reviews!

Herdenkingskrans Maatwerk

Personaliseer je bestelling!

Beschikbaarheid: Op voorraad

Herdenkingskrans Maatwerk

De laurierkrans met bloementoef, afgebeeld in een formaat van 80 cm, is een populaire keuze voor herdenkingen en kransleggingen. Deze krans, die verkrijgbaar is in diverse maten, wordt vakkundig en stevig in elkaar gestoken. Hierdoor blijven alle bloemen bij het leggen van de krans netjes op hun plaats.

Daarnaast bieden we een standaard voor de krans die u in bruikleen kunt gebruiken. We kunnen de krans in alle kleuren leveren, dus laat ons in de opmerkingen weten welke kleur u graag zou willen. Voor speciale gelegenheden kunnen we de krans ook uitvoeren in de kleuren van de vlag. Dit maakt de krans extra passend en betekenisvol voor nationale herdenkingen en ceremoniën.

 

Herdenkingskrans Maatwerk laten bezorgen

Wij bezorgen rouwbloemen met de grootste zorg en aandacht in de regio Den Haag en de directe omgeving. Mocht je de rouwbloemen liever op een andere locatie laten bezorgen, laat het ons weten. Als we in de buurt zijn, kunnen we samen bekijken wat we voor je kunnen betekenen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en te zien hoe wij aan je wensen kunnen voldoen.

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
G-RRSJZ3BG44